Met my hostsister

Idag  skulle den ene vertsøsteren min komme hjem for helgen. Hun er den elste, 28 år og jobber i Google faktisk, noe jeg syntes var kult. Hørtes kjempefint ut der, og vi skal kanskje dra dit engang så jeg kan se:-D Ho heter Elizabeth, men de kaller henne Liz. Når ho kom satt vi bare ute og prata, så spiste vi litt kjeks og ost, så på film og dro til en gammel bygd som heter Winters. Vi gikk først på vinsmaking (de), og Liz hjelper noen ganger til på en vingård, og ho sa at jeg kunne være med engang. Så kunne de sende meg vinen når den var ferdig. Hvor kult hadde ikke det vært, kunne drikke sin egen vin, som du vet du har jobbet for og vært med og laget! Håper virkelig vi får til det :-D 
Så dro vi og spiste på en resturant, den er visst veeldig kjent for biffen sin, folk kommer fra overalt til den resturanten for å spise biff. Så da måtte jeg jo prøve ut den. Tok en form for pepperbiff, og den var kjempegod. Og jeg må ha den heelt gjennomstekt, og den var ikke tørr eller noe! Husker desverre ikke navnet på resturanten.
Og jeg turte ikke ta bilde. haha : )

Meen på morran idag når jeg våknet, starta jeg og rydde inn klærne mine i mitt  Walk in closet <3 

 Loove it <3

Også hadde verdens søteste vertsforeldre prøvd å lage norsk frokost. Når jeg kom ned var kjøkkenbordet dekket av: litt brød, en type ost, ostehøvel (fra norge, som ikke gikk an å skjære den typen ost med), jordbærsyltetøy, bananer, fruktsalat og dounuts. Haha, sykt søte som prøvde da. Og ho var superfornøyd, tok bilde og greier! 

Jeg er såå glad for at jeg har kommet hit. Liker de så godt!<3

- Sara Foslid
 

4 kommentarer

hasija

04.sep.2011 kl.14:15

Åhh, ser ut som du har det helt herlig nå! Glad på dine vegne søtami :-D

Savner deg masse! Kos deg videre <3

04.sep.2011 kl.20:41

Hei Sara!! Høres ut som om du har kommet til et veldig bra vertshjem nå....du kommer til å få et veldig fint opphold i USA nå...:)

Vårin

05.sep.2011 kl.13:16

Så bra at du trives :-D Savner deg! <3

Annika

07.sep.2011 kl.19:10

Guuuuud, walk in closet :o og elsker klærne du har kjøpt deg snuppa ! Kos deg masse videre og lykke til på skolen framover <3

Skriv en ny kommentar

sarainusa

sarainusa

17, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits