1. skoledag

Endelig er første skoledag over, og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg gledet meg til å starte skolen. kan godt ta en og en halv uke fri igjen! 
Først kom jeg på skolen, og en gutt skulle vise meg rundt, han tok alt megafort og snakka bare dritt om skolen og folka der. yey, for et 1. intrykk.  Så sa han bare, ja, nå kan du gå til det stedet jeg viste deg først. Kan tru jeg ble nervøs, jeg visste ikke hva jeg skulle si eller noen ting, bare komme inn i i et klasserom og hei, eheh.. Så jeg fikk han til å følge meg, inn også! haha. 
I andre periode hadde jeg teater, og alle studentene var sikkelig hyggelige, og bare HEEEI. Men så skolel vi ta noen oppvarmelses øvelser, også skulle vi stå i rekke, først en, så to, 3, 4, 5 og 6 personer bak hverandre. Og HELDIGVIS stelte jeg meg ikke foran, men nest bakerst. For når læreren skrudde på musikk skulle førstemann dase til musikken, og alle vi andre måtte følge og danse likt som førstemann! Resten av timen skrev vi manus, noe de andre hadde begynt på fra før av, skal framvise det i morra, og jeg skal være med! ;o jeje, går vel bra vel.

Ellers så møtte jeg Svea i lunsjen, hilste på noen av vennene hennes. Også var det timer igjen.
Når skoledagen var ferdig måtte jeg vente en liten stund før vfar kom og hentet meg. Så jeg gikk til rådgiveren for og prøve å finne ut om jeg kunne få en litt enklere engelsk. Nå så har vi bare litteratur, tolking av poemer og slikt hele året. Klarer det ikke på norsk engang, og på engelsk med gammelengelsk i, niks. Skal møte ho igjen i morra og prøve å finne ut av det : )

Ellers så har elevene her vært supre, alle synes det er superkult at jeg er fra Norge, og de snakker masse med meg! Lærerne derimot synes jeg var bedre på Dixon, menmen. 

Når jeg kom hjem satt jeg med ned med lekser med engang, og har sittet med det til nå. Så nå skal jeg hoppe til køys, sykt sliten. Fikksyyykt mye lekser. Håper virkelig ikke det  er sånn hver dag fremover. 
Folk sier det er en bra skole, men det er sykt mye arbeid. Skulle ønske jeg gikk på en dårlig skole, men slække lærere. hehe. 

btw, kommer du for sent 3 ganger, må du gå lørdagsskole :o 

men nå må jeg sove, nattiiiiii.

- sara f. (btw, gikk ikke laste opp bilder nå heller..)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sarainusa

sarainusa

17, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits