PISMO BEACH

(Igjen så vil ikke blogg legge ut bilder... så har skrevet litt om helgen nå, så skal jeg prøve å legge ut bilder i morra!)

Har hatt en suuuper helg. var så sinnsykt digg og snakke norsk igjen, helt sykt! 

på fredagen måtte jeg stå opp tidelig for å rekke toget som jeg skulle ta med Mariacristina, så jeg ble kjørt hjem til ho, så kjørte vmoren hennes oss til togbanestasjonen, og turen ned til pismo beach startet. etter drøye 3 timer på toget gikk vi av for å bytte til buss. Og i køen for å gå på bussen ser jeg Espen (en norsk utvekslingsstudent jeg ble kjent med på pre-campen). Jeg ble så overrasket og glad, så jeg bare ESPEEEN, og vi satt sammen og snakket heeeele veien ned til Pismo, som også var drøye 3 timer. trur de fleste på bussen ble irriterte, men det var bare så sykt deilig og snakke norsk igjen med en person face to face. På kvelden fikk jeg endelig møte Mariaa igjen :-D :-D Vi bare gikk rundt på camp-plassen og snakket med andre utvekslingstudenter, var 80 andre studenter der. 

På nattan regna det sykt mye, og tordna og lyna. første gangen det har regna der, og det var selvfølgelig den dagen vi var på telting... Så sov ikke så ille mye. På dagen var det aktiviteter, jeg titta litt på at de surfa, men var så kaldt så jeg gikk tilbake og tok en dusj. Så var det hummer on the dunes, det var så GØY!!! Vi kjørte 90 grader opp, ned og sidelengs. det var som en karusell, bare så mye bedre :-D Maria og jeg snakket litt med sjåføren da, og siden jeg sa at turen var for kort og at han måtte kjøre en tur til, kom han bort til bilen med oss i, og sa:
- jeg har to ledige plasser, så hvis dere vil, kan dere få en tur til! Selfølgelig gjorde vi det, så da fikk vi en ekstra tur :-D wihooo

På kvelden bare hang vi rundt igjen. Så samlet de oss til et lite møte, hvor de fortalte at de meldte storm, og at den ville komme om en halvtimes tid, så vi måtte legge allt inn i teltene og gjøre oss klare. Jeg ble jo syykt nervøs!
Vi gikk inn i et telt, mange folk og bare satt og snakket. Sikkelig koselig. Så gikk vi ut en liten tur, gikk inn i et nytt telt hvor vi spilte gitar og sang. så gikk vi og la oss. Heldigvis kom det ingen storm. Men det var syyykt trangt i teltet, så fikk ikke sovet mye denne natten heller. + at jeg måtte stå opp tidelig igjen, siden bussen gikk tidelig. 

når vi hadde kommet oss på toget og kjørt litt måtte vi stoppe, for de hadde funnet en mistenkelig pakke, som de trudde kanskje var en bombe, følte meg jo sykt trygg med tanke på at det var 9/11 og ti år siden den store tragedien.. Vi ble stående der i en og en halv time, før de fant ut av at det ikke var farlig, og at vi kunne kjøre videre. Wiho, jeg lever ennå!!

Det var en sykt bra helg, og jeg ble kjent med mange nye, herlige mennesker. Og jeg fikk sett igjen flere venner fra pre-campen, noe som var utrolig koselig!!

Det var en sykt bra helg, og det var verdt det til tross for laangt tur og dårlig vær! 

- Sara Foslid. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sarainusa

sarainusa

17, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits