Kirkebesøk

igår var jeg jo på kirkebesøk. Hadde sagt ja, til å komme på kirke eventet til Jasmine fra gamle skolen. SYKT annerledes enn Norge!! 
Mye sang, nesten som en liten konsert, og over halvparten av sangene var rap. ikke det du forventer å høre i kirken akkuratt. også var det snakkeren for kvelden. Og han var så engasjerende. og folk skulle liksom komme opp til han da, og det var liksom:
- Åå, kom opp hit, alle som ikke redd for å være kriste. Ja, vi skal gå ut i samfunnet, og være stolte, og gjøre ting. Gud ville at vi skulle gå ut, vi skal ikke bare gjemme oss her i kirken, vi skal ut. Ja, alle sammen kom er nå, vi er ikke flaue eller sjenerte. HALLELUJA, Gud har frelst oss, vi er frelst. Gud lever inni oss! HALLELUJA!!
Og hele tiden så drev folk og sa: "Yea, that´s right!", "Yea, come on, tell them", "AMEN" og "HALLELUJA". haha, de sa sånn hele tiden. Måtte konsentrere meg for ikke å le høyt jeg :L Ikke akkuratt noe jeg er vant til. Var sikkelig gøy å se hvordan en amrikansk kirke fungerer, men jeg er også veldig glad for at vertsfamilien min ikke er relgiøs! haha : )

Nå skal vi snart dra inn til oakland, og besøke foreldrene til Arvin. såå me prekas!! :-D

 forresten, tuusen takk for de søte kommentarene jeg fikk fra dere på det forige innlegget <3<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits