Homecoming week is over

Har hatt homecoming week. Har ikke vært noe spesielt på skolen min egentlig. Men ikke trekk forslutninger om hvordan homecoming er i USA utifra min opplevelse, siden skolen min er et unntak, som jeg har sagt, jeg går på en militærskole, så den er mye strengere og vi har ikke så mye gøy. 

Begynnelsen av uka var forferdelig, hadde jo dette skoleprosjektet, og mine gruppepartnere var forferdelige. De som kjenner meg vet at jeg liker å begynne med arbeidet i god tid og helst ´finpusse´den siste dagen. Mine partenere sendte meg ikke arbeidet før sent på kvelden dagen før, og selv da fikk jeg ikke alt, så etter å ha sittet oppe til 00.00 og ventet gikk jeg og la meg, og måtte da stå opp tidelig. da hadde jeg fått mer, så jeg satt på morran og gjorde arbeid, og vmor skrev inn for meg på pc-en men jeg ordnet meg. Men fortsatt hadde de ikke sendt alt, så jeg sendte melding og spurte for resten " Jeg var så trøtt, så klarte ikke komme på noe" fikk jeg til svar. kan tru jeg ble sur da, så da måtte jeg jo sitte på morran og gjøre arbeidet DEMS og, pluss at de ikke hadde sendt kildene sine (var egentlig han gutten som skulle ordne kildearket, men han hadde jo ikke gjort det, så da måtte jo jeg da), som jeg måtte spørre etter, og de skal lagres på en spesiel måte, så må bruke en spesiell internettside for å lage kilde arket. Og sidne det er et gruppearbeid, måtte jeg jo gjøre dette, hvis ikke hadde det jo gått utover karakteren min og! Så første halvdel av uken var et mareritt, og det ble ikke noe særlig bedre etter heller, siden har prosjekt i am. historie og, som jeg da ikke hadde fått begynt på siden jeg bare har sittet med engelsk, så da var det å sitte hele dagen med historie. har sittet 7 timer med den idag og. skulle egentlig på six flag, men måtte avlyse sidne jeg hadde så mye lekser. johoooo!!!!!! Okei, nok klaging om skolen:

På torsdag hadde vi seniordag, så vi skulle kle oss opp i sort og rødt siden temaet var Biler, altså filmen biler. Så Shiloh hadde laget like t-skjorter til oss. Hvor det stod navnet vårt, SENIORS, og homcoming 2011 på og slikt. Og i spisefri var det parade, med disse flåtene som elever har bygd. hadde ikke med kamera, så har ingen bilder, men skal prøve å få de av Shiloh, så jeg kan legge ut noen av de :)

Fredagen var det homecoming dag, så skulle egentlig kle oss opp i grønt og gull, skolens farger, men ikke mye skolespirit på skolen min da. Og i matfri var det Rally, så skolebandet spilte, dansegruppa dansa, noen spill også var det skrike konkuranse mellom klassene: freshmen, sophomores, juniors and seniors. Når de andre skrek satt seniorene med avis foran seg og lata som vi ikke hørte de. haha, det var litt gøy da : ) 

Etter skolen dro Shiloh, Svea, Martina og jeg ut og spiste, shoppa og ordna oss før vi dro på kampen. kampen var OK, vi vant i hvertfall :-D Så var det dans. Dans ja, hahaha. Det er noe av det drøyeste jeg har sett. var ikke mye dans akkuratt. Får å si det sånn: så ut som de stod og prøvde å få ut sin seksuelle frustrasjon eller noe sånt. var bare jokking! Og de var såå svette, bare rant av de. Æsj, drit ekkelt. Men må ærlig si at jeg fikk meg en god latter av å se på de. Selvom jeg ble dritflau, var det syykt komisk :L 

Etter dansen dro vi samme jentene ut og spiste hamburger og milkshake, så dro vi hjem til meg, spiste litt godis og snakka før vi sovna. På morran hadde vi en god frokost, så på tv, mala på gresskar og så på film. Var et veldig koselig overnattingsbesøk. 

På kvelden dro jeg og vmor på kino. Så på den nye versonen av Footloose, sykt bra. ANBEFALES, så dra å se den!!

Har fått lastet opp noen flere bilde rog litt mere tekst. haha. Skal prøve å oppdatere innlegget igjen i morra :)


- Natta, og ha en fin uke : ) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits