Fright fest

På fredagen var jeg på fright fest på six flag med Shiloh. Six flag er et karusell sted, men det er også dyr der. så en dyrepark/karusell sted. Siden det er halloween måned så er det fright fest. Så folk kler seg ut og går rundt der og skremmer deg. Guuud, det må jeg bare si, de var drit ekkle. De så så ekte ut, creds til sminkøren der altså! Ikke mitt bilde, men var forestilling hvor de hadde kledd seg ut som zumbie / døde folk. Sang og "danset".

Fikk ikke tatt så mange bilder, siden var ikke lov å ta med kamera, var ingen steder å lagge det fra seg ved karusellene, så måtte låse det inn i sånne skap. 

Men ihvertfall, ble jo greit mye skumlere når det ble mørkt ute, og da satte de på sånne tåke-maskiner. som lagde tåke i noen av veiene. bla. i den gata med alle begravelses-steinene. Og der stelte jo de skumle folka seg også. skummelt! 

Shiloh ville jo ha meg med på å gå gjennom en sånn fright way hvor det stod ekstra mange skumle folk, jeg ville jo ikke. men ho fikk overtalt meg til slutt da. skvatt noen ganger for å si det sånn. Også etterpå, så kommer han ene bak oss, og bare sklir etter oss, siden han hadde sånne ting på bena, lagde jo høy lyd, kom rett bak oss og ser driit stygg ut, kan tru je skvatt! Var også en annen der som var driit ekkel, han hadde ansikt både foran og bak, og han var driit ekkel, og han fulgte sikkelig etter folk, løp de, løp han etter, stoppa de, kom han med hodet helt oppi dem og bare sto der.Han gikk også foriktig opp til folk, og stod helt inntil de, så når de snudde seg gikk de rett inn i det skumle ansiktet hans. Scaryyy!!! Shiloh prøvde å få meg med inn i hunted house også, men det fikk ho ikke til da. der gikk grensa. Vil jo komme levende ut derifra og! 

Shiloh overnattet til lørdagen. Det var kooos!

Haha, søteste! Ho satt der og tok bilder av seg selv, og lagde forskjellige lyder, til de forskjellige ansiktene ho fikk. Haha, komisk ass! 

På lørdagen vaska vi huset, også dro vmor og jeg på teterforestlling som skolen min hadde satt opp; Romeo og Julie, var ganske bra :-) Neste skoleoppsett er vårmusikal: Grease. Er audition til uka, eller neste uke. har egentlig lyst til å prøve spille, men problemet er at det er til våren, og da har jo fotball-sesongen starta. Så da kræsjer jo det. kjipern. Men fotballen går nok først altså. Selvom det hadde vært kjempegøy å være med i en musikal. Ikke at jkeg kan synge, ville bare hatt en liten rolle. Menmeeen. Fotball ftw, håpe jeg kommer med der i hvertfall. Må finne ut når try-outen er der, hvis det er når jeg skal til Hawaii har jeg et problem :o 

Har jeg foresten fortalt det? JEG SKAL TIL HAWAII :-D Fikk lov til å dra med en annen stat så skal dit 28. jan + 04. feb. Gledre meg som en liten unge. og det beste er at jeg skjenner 3 andre som skal på den samme turen og 2 av de er norske. KONGEEE :-D

Btw, nå er det snart Halloween, alle vet hva de skal være, bortsett fra meg. Noen som har et forslag?? Hvis ikke jeg kommer på noe annet, ser det ut som at jeg blir en cowboy-girl. Kan jo bli gøy det og da. Enkelt, men greit. Men kjør på med forslag om du har noen :-D 

- Sara Foslid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits