På´n igjen!

Første Unit var over om fredagen, altså første fjerdedel av året. Så nå blir karakterene sendt hjem. Så nå tenkte jeg at det kanksje ville bli litt mindre lekser. Hvertfall den uken her. NEIDAA, kjære Ms. Moses ga oss dobbelt så mye som ho pleier. Til torsdag: Ett to-siders ark med spørsmål skal leveres inn. Fredag: quiz, onsdag: 30 spørsmål og 30 terms skal leveres inn. Og på terms-a må jeg skrivet termet, på baksiden av arket må jeg skrive hva det betyr, også betydningen av det i den amerikanske historien. STRESS! ah, sliten allerede..

Men fikk en god nyhet idag da, og føler for å skryte litt. Har jo ikke følt at jeg har gjort det så ille bra i engelsken. Men idag så fortalte læreren hvem som var de 3 beste elevene i klassen (beste karakterer) og JEG var NR 2, herreguuuud, det er jo bare helt sykt. Ble greit glad da da. og litt flaut, siden jeg fikk liksom den applausen fra klassen! hahaha. 

Men nå har jeg sittet med historie i hele dag, så er helt utslitt, så nå går jeg og legger meg. Nattinatt :-)

3 kommentarer

Pappa

25.okt.2011 kl.09:34

Utrolig imponerende! veldig stolt av deg

Bestemor og Bestefar

25.okt.2011 kl.16:29

Så flink du er. Stålt av den flinke jenta mi. Da har du fått igjen får jobben. Mange klemmer.

Mamma

25.okt.2011 kl.22:10

Helt utrolig jenta mi! Gratulerer så mye! :-) Veldig stolt av deg! Men husk å ikke slite deg helt ut da! Mange klemmer fra mamma! <3

Skriv en ny kommentar

hits