Utslitt

Okei, jeg er helt utslitt om dagen, helgen var ganske bra, og igår. Men idag, nono. Vært så trøtt og sliten. Pluss at jeg har følt meg litt kvalm.. Hadde Chasee test i engelsk på skolen idag, tok ca 4 timer. Så mista jo da 4 klasser, så må ta igjen noe arbeid. Noe som ikke får meg i noe særlig godt humør, pluss at jeg må ta Chasee test i morra i matte også. Synes det er driiit irriterende. For det første så mister jeg timene, noe jeg ikke liker i dte hele tatt. For da ligger man etter, og arbeidet blir vanskligere og MER. Og for det andre og viktigste, så har ikke prøva en dritt å si for meg. Er noe California state krever at du skal ta for graduating, men siden jeg skal tilbake til Norge, har det ikke noe å si. Men når jeg gikk for å snakke med de på kontoret så sa de bare: "Jammen, du er jo her for high school opplevelsen, og det er dette studentene må igjennom og bestå". Gaaad, altså ja. Men trenger ikke ha de teite testene på 60 siders lesing og 85 spm. UTEN pause... 

Så idag har jeg bare vært sliten, og lei. Har ikke gjort mye lekser, for sliten + at læreren ikke har lagt ut vocab. terms, som jeg trenger for å gjøre leksa. Drit teit siden det vil gi meg minus poeng i morra, menmen.. 

Også irritert for at jeg må ha cahsee prøva i morra, siden det egentlig er en common planning day, så jeg kunne ha sovet 2 timer lengre, men sidne jeg må ha prøva må jeg være på skolen til vanlig tid. YEY...... 

Okei, måtte bare dele min sinthet. haha! 
Håper dere ikke har for mye arbeid hjemme, da synes jeg virkelig synd på dere.

Men jeg prøver å holde ut, og vmor fortalte meg akkurat at jeg har en fridag neste uke. Militær dag greier, ENESTE tingen jeg er glad for at jeg går på militær skole. haha. uff.

Hadde foresten besøk av en annen dame fra EF idag, ho bare sjekka inn at alt var bra. Vmor fortalte henne om skolen min, ho ble greit sjokka for å si det sånn. Vmor ville ikke engang at jeg skulle begynne på denne skolen, men som jeg har sagt før, ingen av skolene i denne byen tok inn utvekslingstudenter registert etter 1. mai, så.... enetse løsning. 

Okei, nok for klaging. Har forresten lagt ut bilder fra halloween kostymene mine igår, check it out!

- Sara 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits