Drugs and spanking

Skolen har hatt test og resultatet viste at 95% av studentene på skolen min driver med drugs på utsiden av skolen. Herreguuuud, hvor drøyt er ikke det?!! 95% altså, visste at det var mange som drev med narkotika nedi her, men 95%??? Ble greit sjokka da! 
Narkotika er ikke like strengt her som i Norge. Og de har faktisk butikker her, hvor du kan gå å kjøpe marijuana, du trenger bare et kort fra legen din. Synes det er ganske drøyt jeg!

 Og i psykologi klassen idag så ba Ms. Vinet oss om å rekke opp handa om vi hadde blitt spanka når vi var små. Jeg tuller ikke, så godt som alle rakk opp handa. Jeg og Svea(utvekslingstudenten fra Tyskland) bare titta på hverandre med værste sjokka blikket! Jeg fikk nesten vondt av å se hvor mange som rakk opp handa. Og de begynte å snakke om ting de også hadde blitt spanka med, herregud!!! 

Ms. Vinet spurte meg om hvordan jeg ble straffa da, så jeg sa jo det at jeg ble sendt inn på rommet. Så fortalte jeg de at spanking var ulovelig i Norge, og at du kunne komme i fengsel for det. Folka ble greit sjokka da! her er jo det noe helt vanelig. Og når ho spurte hvor mange som kom til å spanke ungene deres også, så rakk sikkert 80% av de opp handa. Det er jo fryktelig! Glad jeg vokste opp i Norge altså!!! 

- Hilsen en stk sjokka Sara Foslid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits