Klar for Las Vegas!

Beklager lite blogging. men som dere ser så er det bestemt, og Vegas blir det. Drar i natt :-D 
Gleder meg sykt mye :D  

Så dagen idag har jeg brukt på å pakke ( trenger jo ikke så mye da, skal være der i tre dager.) Bare jeg og vmor som drar btw, siden vfar jobber. Også har jeg hatt en god treningsøkt og vasket rommet og badet mitt : ) 
Haha, hadde en god treningsøkt med vmor på tirsdagen, var støl i flere dager. Sier litt om hvor "ofte" jeg får trena. haha, uff. Men nå skal det endres!
Har forresten endelig fått tak i soccer coachen også, så skal på møte onsdag 30. nov. Også begynner treningene i desember, eller starter med kondisjon. Også er det try outs andre uka i februar, så da plukker de ut de beste som skal få lov til å spille for laget. Håper virkelig jeg er god nok til å komme med på laget!!
Men er litt redd siden alle sier at det er sikkelig konkuranse om å komme med på laget og slikt.. menmen, krysser fingra!

Ellers så har jeg jo Thanksgiving ferie nå :-D yeeey, endelig ferie. Trenger det for å si det sånn. Men seff har jeg lærere som gir masse lekser over ferien og quiz første skoledag... Men får se hvor mye jeg gidder å gjøre.. :)

Og siden jeg ikke har blogget på leenge, og ikke blogget om alt så tenkte jeg å legge ut noen bilder av noen inkjøp jeg har gjort og er veldig fornøyd med :) gode og fine gåsko 

Har kjøpt noen julegaver også :-D Kanskje det blir noen fler i Vegas :D 
Men nå må jeg legge meg, få litt søvn før jeg drar. Skal prøve å ta masse bilder. Så oppdaterer jeg bloggen når jeg kommer hjem igjen :)

- Hilsen en excited Sara :) 

Én kommentar

Annika

21.nov.2011 kl.10:40

Enjooooy VEGAS :) Heldiggris !! <3

Skriv en ny kommentar

hits