Sent Thanksgiving innlegg + siste nytt

Hadde desverre ikke tid til å blogge om fredagen som jeg sa til dere. Men Thanksgiving var egentlig ikke noe kjempestort. Trudde det skulle være litt mer opplegg rundt det. Men var god mat :-D

Så dagen begynte med at jeg ble vekkakl. 06.30 av vsøster og til lyden av regn.. Vi skulle ut på på Solano Turkey Trot, 5km løping, hvor pengene går til noe godt. Var 1700 påmeldte! Regnet sluttet heldigvis utover, og jeg er glad jeg ikke hørte på og gjorde som resten av vfamilien som tok på lue, skjerf, votter, tykk genser, regnjakke og hele pakka for ikke å fryse. Haha! Ble greit og varmt når jeg løp uten alt det der. 
Vi gjorde det ganske bra, alle var under top 500. Jeg selv kom på 253 plass, mens Sara (vsøster) var den 21 til å komme inn!!! Noen av de folka som løp var jo helt syke, spurta jo hele veien. Tur 1. plass løp på 20 min elns.

Når vi kom hjem var det bare å begynne på maten!
Jeg var med, og jeg lagde gresskar brød med et nøtteslag i. Var drit god!! Smakte egentlig litt som krydderkake.


Så dagen bestod av løping, laging av mat, se på football på TV og spise, så legge seg. :p

På fredagen dro de ut på vinsmaking, fine steder, sikkelig koselig og fin utsikt på det ene stedet. På kvelden spilte vi monopol. Og jeg vant overlegent :D wihoo. haha, de andre likte ikke det da, de skal aldri spille det med meg igjen, sende meg tilbake til Norge, heller spille scrubble eller football for der kunne de ta meg. Haha! 

På lørdagen dro vi inn til foreldrene til Arvin og hadde en familiedag der. 

På søndag dro vsøstre og jeg på kino og så den siste twilight filmen. LOVE IT!! Guud, så bra. Og guud, så forelska jeg er i Jacob! haha. Så dro vi på starbucks etterpå og satt bare å snakka om filmen før vi dro hjem, og jeg tilbringte resten av dagen på å lese ut boka mi, som jeg møtte lese ferdig før skolen. 

Nå har skolen begynt igjen, og jeg liker det ikke.. Haha, var så deilig med ferie. men er heldigvis bare 3-4 uker igjen til juleferie, så satser på at det går fort :) 

- Sara Foslid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits