Christmas time

2. desember :-D yeey, endelig juletid! Idag har vmor pyntet litt inne her til jul. Og jeg har pakket inn julegaver som skal sendes til Norge :-D Nesten ferdig med de norske julegavene :-D Så har jeg sett på jul i blåfjell på nett-tv. Viste vmor litt av det, og prøvde og forklare nisse. de har jo ikke nisser her, og vet ikke hva det er!!! Ble helt sjokka jeg. Trudde nisse var kjent over hele verden jeg. I hvertfall at de visste hva det var. Men der tok jeg grundig feil..

Senere på kvelden dro vi ut for å spise. Og på veien hjem kjørte vi litt rundt å titta på hus som har pynta ute. men kommer nok flere snart. Så da skal jeg ta noen bilder og legge ut. Folk har så mange fine og rare ting i hagen. Mange har lys rundt huset, og lys snømenn og reinsdyr i hagen. Og ting beveger seg, som f.eks at hodet til reinsdyret går opp og ned. Så forresten hele Betlehem ute i hagen til en i nabolaget, ganske store figurer med lys inni. men blåser ganske bra her for tiden, så alle menneskene lå rundt omkring på gresset. Haha, uff.. 

Håper dere koser dere med juletider hjemme i Norge også! 

Nå skal jeg legge meg, tar tidlig nattan idag, sliten etter skolen. Så nå skal jeg sove ut før jeg må gjøre lekser i morra tidelig før jeg drar på kjøpesenteret og gjør meg ferdig med de norske julegavene, så jeg kan få sent pakka snart :p

Q: Hvordan lager man gløgg? Idag fikk jeg sikkelig lyst på gløgg, og har lyst til å lage det. Er det mulig og lage fra bunn av eller bruker man noe gløgg miks elns?

God natt! 

2 kommentarer

Bestemor og Bestefar

05.des.2011 kl.19:22

Hei igjen gojenta mi.Nei julen er nok ikke lik den vi har, hvertfall ikke alle nissene som bestemor har. Jeg har pyntet juletreet og alt er klart. Vi skall ha rakfisklag den 10 og da forventer gjstene at nissene er fremme.Ja vi ordner og strever slik som før men det er koslig også.Dette skal vi ta igjen til neste jul.Du for nok en minnerik jul hos familien din, de vil nok det beste for deg. Du hadde lyst På gløgg. Her er oppskriften.

1 flaske med sterk rødsaft ca 8 dl.. eller en fl. rødvin.

1 fl vann

2sitroner

ca. 300gr farin

5hele nelliker (dette er krydder som ser ut som små brune spiker).

1stang hel kanel (også brun)

litt muskat? kan sløfes.

Kok opp vannet med sukker, sitronskinene og kryderet,kokes 5-10 minutter.tilsett så saft eller rødvin. Må ikke kokes om de ønsker og beholde % i vinen men severes varm.(rosiner/hakket mandler.

Lykke til jenta mi KOS DEG: KLEM.

siles før du har i saft/vin.

hasija

05.des.2011 kl.21:12

Savner deg så ille, Sara!

Håper du storkoser deg <3

Skriv en ny kommentar

hits