Freaking cold!!

Omg, jeg fryser ihjel. Ligger unner teppe og er kald som en ispinne. Brrr. Ser at det snør hjemme i Norge, og jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg kommer til å overleve i kalde Norge, når jeg kommer tilbake. Dette er jo bare høstvær i Norge, og jeg fryyser ihjel. Trur jeg har blitt "californiasert". Synes det har vært vinter lenge nok nå. SOMMER, please kom tilbake!!

Har akkuratt hatt en liten forkjølelse, kind of, hatt vondt i hodet, null energi og rennende nese. Men føler meg heldigvis bedre idag :D 

Hadde btw intervju med skoleavisen idag. Haha, heldige meg som kommer i skoleavisen.. 

Og joo, hahah, hadde teater forestilling i teater klassen idag. Har hatt om commedia dell´arte. Og jeg hadde rollen som Dottore, en gammel doktor som er elendig med damer. Haha, hadde de teiteste kommentarene. haha. Det som er med Commedia Dell´Arte er at alle karakterene har spesiel gange og hvordan de står. Hadde et lite prosjekt på karakteren min, som dere kan se:

Forestillingen gikk supert frem til et punkt hvor en person ikke husket linjen sin, og en annen prøvde å improvisere noe og alle ble helt forvirra og bare stod der i pinlig stillhet og titta på hverandre. haha, uff.. 

Vell, vell, nå sitter jeg her da på sofaen. Burde egentlig gjøre lekser, men frister bare så lite. + at noen venner lurte på om jeg ville bli med på shopping i morra, men ar jo flere tester på torsdag, så da burde jeg hvertfall lese idag hvis jeg drar i morra. blææ, vankelig det her altså... 

Jaja, håper dere ikke fryser ihjel hjemme i Norge. Savner dere. 

- Sara

 

Én kommentar

Pappa

07.des.2011 kl.16:03

Det er bare - 10 grader her på Sjusjøen. Veldig varmt! GID, pappa

Skriv en ny kommentar

hits