Flink jente!

Idag har jeg sittet 5-6 timer med lekser!! Driit kjedelig, meeen jeg gjorde det. Flink jeg er altså. Gleder meg greit mye til drøye 2uker med juleferie nå! Bare bli ferdig med alle finals-ene (mini tentamen i alle faga). Gleder meg ikke akkuratt så mye til det daa. Men men. 
Ellers i helgen har jeg ikke gjort så altfor mye spennende. Var på en joggetur igår, I T-SKJORTE! Ikke hver dag man tar seg en joggetur i t-skjorte i midten av desember. 
og på fredagen var jeg bare hjemme og slækka, begynte å lage en scrap book :-D
Trur noe er galt med meg, først så klager jeg på at det ikke er noe å gjøre i helgene, og nå har dte begynt å skje ting, forige helg var jeg på shopping med noen venninner og i bursdag til en annen venninne. Og denne fredagen hadde jeg 3 valg, pizza og skøyter, galleri greier med masse folk, eller henge med noen andre venner. Men jeg ville ikke noen av delene, ville bare slækken på sofan. Haha! 

Ellers så har fotballen blitt utsatt helt til 9.januar da. noe jeg synes suger.... Får bare 2 uker med trening før try outs siden jeg drar en uke til Hawaii rett før try out uka. Men får se om jeg får trena litt i juleferien kanskje. 

Har ikke fått bildene av Shiloh ennå, fra bursdagen hennes... Men legger ut så fort jeg får de, skal mase litt mer på ho! 

Dere får ha en fin førjulstid! 
skriver igjen når jeg har tid. Vet ikke hvor mye jeg må sitte med forbredelser før finalsene til hver dag..

- Sara
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits