ferien er over : (

I morra må jeg stå opp kl. 06.00igjen og tilbake på skolebenken. Ah, var så deilig med ferie, selvom jeg ikke har gjort noen ting! haha. Jeg har blitt så forandret etter jeg kom hit. Før var jeg super sosial, og kunne ikke sitte rolig lenge. Nå elsker jeg å ligge på sofaen og ikke gjøre noen ting! Hva har skjedd med meg?!!!

Vel, de siste dagene har jeg i hvertfall fått trent litt, for i morra begynner fotballen, eller kondisjon. Nå kan alle som vil spille fotball være med og trene, og den andre uka i februar vil det bli gjort uttak, hvor bare de beste spillere går videre og kommer med på laget! Krysser både fingre og tær for at jeg kan komme med på laget!
 
PS. å ta bilde i speilet er kult : )

Ellers så har jeg laget fårikål  igjen, og idag bakte jeg boller. NAM!!!!!


Mine fantastiske boller, som smaker himmelsk<3
 

Også har jeg vært på sko-jakt! Trenger jo pensko til vinterballet som er den 21. jan. Og skal ha på den skreddersydde kjolen min fra thailand, så tenkte at sølvsko ville passet. Har vært i så godt som alle skobutikkene i denne byen + nabobyen. Har funnet skoparet jeg ville ha, men de hadde selvfølgelig ikke størrelsen min. Så vi kjørte til hovedstaden her i california, Sacramento, og selv der på det stoooooore kjøpesenteret hadde de ikke det paret jeg ville ha i min skostørrelse : ( Vi gikk på et annet kjøpesenter til der og, og i den siste butikken vi gikk i hadde de et par sko i sølv. ikke sånn jeg hadde tenkt, men var i min størrelse. så da måtte jeg jo nesten bare kjøpe de. hvis ikke hadde jeg vel endt opp på ball i penkjole og uggs!  

skal bruke denne kjolen -->
Og dette er skoene jeg endte opp med å kjøpe:
 

Har også bestilt og fått bikinier fra Victoria Secret!
For som dere kanskje vet så drar jeg en tur til Hawaii om 3 uker :-D GLEDER MEG!!!!Også måtte jeg kjøpe skolesekk da vettu, siden jeg bare har brukt veske til nå. Men siden jeg må begynne å drasse med trenings bag så er det litt mer praktisk med en sekk : ) Lilla ftw<3


Ellers så kan jeg fortelle dere om min irriterende morgen. 
Okay, så først må jeg jo bare infomere om at jeg er en sjokoladoman. Kan ikke leve uten sjokolade. Og norsk sjokolade er best. (og svensk). Så igår skulle vmor sjekke da hav som var best mellom norsk sjokolade og seas candy. Så ho dro fram en norsk sjokoladeplate da, kvikk lunsj plate, THE BEST. Så det var jo greit for meg det, sier jo ikke nei til sjokolade. Ho fant fort ut at den norske sjokoladen var en klar vinner. Så da sa ho at resten var hennes. siden ho synes den var så god. Jeg fikk henne til å komme tilbake med den, så vi fikk litt mer en en knupp. For dne var jo tross alt ikke hennes. Vi fant ut at en porsjon var 6 knupper,gud så lite, aldri tenkt over det, pleier å spise mer for å si det sånn, men hvertfall etter ho hadde spist sine 6 knupper, og jeg bare hadde spist 4 så var det nok. da tok ho den vekk. jeg sa at ho bare skulle la den ligge, siden vi skulle se på film og slikt. men åå nei, den skulle vekk, nå skulle ho ha resten. Så ho sa ho skulle gå og gjemme den, mens jeg sa at i morra skulle jeg spise den opp, mens de dro på besøk til foreldrene til Arvin. Jeg så hvor hun gjemte den. og når jeg våknet idag og følte for en liten sjokoladeknupp var den BORTE!! Min yndlings sjokolade, som jeg hadde gledet meg til å spise var BORTE!!! Altså dama hadde faktisk tatt den og gjemt den på et annet sted så hun faktisk skal spise den alene, eller så tok ho den med til foreldrene til vfar, så de kunen spise den der! min yndlingsjokolade og jeg fikk bare 4 knupper. Skjønner dere sorgen eller? Nå må jeg faktisk vente til slutten av mars når mamma og bestemor kommer, med å få spise den. Og da skal den bli gjemt på rommet mitt, så jeg kan ha HELE for meg selv. hohoho. Eller trur kanskje de på ta med flere. Men skal i hvertfall ha en hel plate for meg slev !
Ja, så dette var min irriterende morgen da vettu. hahahah : ) 

Jeg har også begynt å bli forkjøla igjen.. Har hatt litt vondt i halsen om morran, men det har liksom gått over utover dagen. men idag har jeg hatt rennede nese hele dagen, sykt irriterende.. men satser på at det er over igjen i morra. Vil bli utrolig plagsomt på skolen, og ødelegge for første fotball trening / kondisjons trening. Hvis jeg ikke får for mye lekser i morra, skal jeg skrive om hvordan første trening var : ) 

- sara 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits