LOVE SOCCER

Er så sykt deilig og endelig ha fått starta igjen. Og selvom vi bare har hatt løping og styrke, liker jeg det sykt godt. Blir så glad av det, gleder meg til trening hver dag. I dag hadde vi ikke trening, og jeg savner det sikkelig. Føler at jeg må trene!! 
Igår på trening hadde vi styrke. Guud, det var hardt. Klarte ikke å gjøre alt like lenge som vi skulle.. Menmen. God trening da! Jeg vil ha styrke treningen idag igjen, og den ene "kordinasjons løpinga" vi hadde på onsdag. Det var så gøy!!!  

Er trening igjen på mandag, selvom det ikke er skole. Gleder meg!
 Btw, har klart å strekke lårmuskelen... Så kan ikke sparke ballen, for da gjør det vondt : ( Klarte å gjøre det i gymmen på tirsdag, da jeg skulle spille amerikansk football, og skulle løpe for å ta ballen fra ei anna jente. Var støl og ikke varm, og begynne å løpe fort = strekk.. : ( Tenkte å gå ut i morra og prøve forsiktig å leke litt med ballen :)
PAPPA, savner å trene fotball med deg!!!

Ah, nå vil jeg bare enda mer komme med på laget. vi er rundt 50-60 som møter opp på treningene nå, og det er frivillig. kommer sikkert noen flere på uttakingen. Og jeg mister uka før uttakinga.. Men satser på at det går bra. Men det som bekymrer meg litt er at 50-60% av jentene som prøver seg for laget er forsvars-spiller! Så blir hard konkuranse på posisjonen jeg spiller! 
 

- Saraa
 

Én kommentar

Vidar Foslid

14.jan.2012 kl.15:34

Stå på jenta mi - dette klarer du! :-)

Skriv en ny kommentar

hits