ett lår og to legger

Hei alle sammen! Beklager at jeg ikke er så flink til å skrive på bloggen, men har ikke tid. Og hvis jeg har tid, så er det ingenting som har skjedd :p haha. Men i hvertfall en liten oppdatering siden sist. 

Forige helg overnattet jeg hos Shiloh fra lør-søn. På søn gjorde jeg lekser. På mandag hadde jeg fri fra skolen fordi det var Martin Luther King, Jr. Day. så jeg hadde fotballtrening på morran, også etter det dro vmor og jeg en liten tur til San Francisco.

Chinaa town 
Golden gate bridge, gikk over. Den er mye lengre enn den ser ut som altså! Bruke en time på å gå fram og tilbake, og vi gikk ganske fort. 
Fra tirsdag til idag har jeg bare vært på skole, trening, så gjort lekser.. Og en strukket lårmuskel sitter fortsatt i, men heldigvis begynt å gå litt over. Men har sykt vondt i begge leggene. Har gjort vondt de siste dagene. Og idag så hadde vi bare løping og spurting. Og etter 4 runder på "tracken" , så verka leggene mine såå sykt. Haltet på begge bena : ( Klarte og gjøre "team mile"-en også. men nå verker de. trur det er godt at jeg ikke har trening før mandag igjen nå. Så får vell bare varme og ise det. satser på at det går over snart! Men blir nok ikke noe høy-heler på ballet til lørdag... 

so that´s what´s up! 
Nå må jeg starte med leksene for i morra! : ( takk og lov for at det snart er helg!!

- sara 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits