Winterball

i går så hadde vi vinter ball. Kvelden begynte ikke så bra, når jeg følte at alt satt feil og stygt. Og hade drit dårlig tid, og mye å gjøre.. Så kom jo 40 min for sent til stedet jeg skulle først. Når jeg først ankom, så dro vi nesten med engang, siden ballet startet kl. 20.00. 
Lokale var ved en golfbane. Var vinduer langs hele den ene siden. Snacks bord, og punch fontene, over der var det bord og stoler, så folk kunne sitte der, også var det danse-gulv med DJ og slikt. Var også et sted hvor man kunne ta bilder med fotograf og slikt også.
Etter noen timer så bestemte vi oss for å dra og spise, også dra på en fest til en gutt på skolen.
Han hadde sykt fint hus! Med fineste bakgården, med basseng og hele pakka!
Når vi skulle hjem, fant vi ut at vi hadde låst nøkkelen inne i bilen. Så da var vi jo stuck da. Var noen andre som kjørte meg og Arika til Shiloh, så kom Shiloh senere, når de hadde fått tak i forsikrings greier som kom og åpnet opp bilen for dem! :Ptok ikke med kamera inn på ballet, eller festen. 
Og BTW, lommeboka til Arika ble stjålet... Og jeg hadde id kortet mitt der. takk gud at jeg tok med skole id og ikke bank kortet!!!!!! men suger fortsatt, hvertfall for Arika : (

Men det var en braa kveld : )
 
- sara

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits