Lejla Selaci

Idag er det 6 mnd siden hun ble tatt ifra oss.. Ville bare legge inn et bilde til minne om denne fantastiske jenta. 


Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg savner deg, vi alle savner deg! En liten del av meg håper fortsatt på at du vil være der og ta meg imot på flyplassen når jeg kommer hjem, som du sa du skulle. det er så vanskelig å innse hva som faktisk har skjedd. det er så uvirkelig og forferdelig. Jeg vil ikke skjønne..! Men en ting er sikkert og det er at jeg er utrolig glad i deg, og ville gjort hva som helt for at du kunne ha kommet tilbake til oss, her hvor du hører hjemme. Og for meg vil du aldri være helt borte, for du har kapret en stor del av hjertet mitt. Så du er med meg overalt. Vi sees igjen ♥


 


17. mai 2011

 Du var verdens herligste jente, Lejla. Du tenkte på alle. Og var det noe du ikke taklet, så var det mobbing og urettferdighet. Hvis du så dette så gikk du rett bort og hjalp personen, og snakka til de som var slemme. Du trengte ikke kjenne personen engang. Rettferdighet, likestilling og at alle skal bli behandlet likt og godt, det var noe du jobbet for helt til dagen du ble tatt vekk fra oss. Og jeg er så stolt av deg! Du har påvirket mange mennesker, Lejla. Du har en stor plass i våre hjerter, og er dypt savnet!

- Sara F

3 kommentarer

Bestemor og Bestefar

27.01.2012 kl.16:56

Kjære jenta mi. er så stolt av deg. Har vel ikke ord som kan dekke dine ord og hvordan du har det. Tårene bare triller. Det er så uretferdig, Kjempe glad i deg.

Elfet

30.03.2012 kl.15:57

Mamma til Lejla -kjempe glad i dere jentene minne - Vi glemmer aldri Lejla . <3

Malene - Påvirket av masakeren.

27.04.2012 kl.16:32

Elfet, venner, besteforeldre, tanter, onkler, kjæreste/ om hun hadde, dere vet Lejla var glad i dere. Hun var sterk, og stod på for at alle skulle ha et rettferdig liv. Som hun hadde. Frem til 22.07. 22. Juli var en pårørende og uvirkelig dag! Det synes vi alle. Lejla var nok en UTROLIG rettferdig jente. Skjønner ikke at en så vakker, spesiell, snill, talentfull, og engasjert jente kan bli drept som en 17 åring, på noe som sies er "Verdens Tryggeste Øy" ! ♥ Lejla Selaci♥ 22.07.11♥ Du blir aldri glemt!

Skriv en ny kommentar

hits