Ingen tvil; dårlig karma

SYYYK. Jepp, som alltid når jeg skal på ferie eller har viktige prøver som tentamen og eksamen.
Atså når det skjer så godt som hver gang, da ser jeg ikke noen annen grunn enn; dårlig karma... 


Lei seg fjes* 

Men har tatt flere smertestillende, for hals og hode, trur jeg har feber også.. Tok akkuratt et par tabletter for forkjølelse ting, så skal sove nå og satser på at jeg er bedre i morra, for da drar jeg til HAWAII!

Er nesten ferdig med å pakke, etter at vfar har maset i flere dager! God tid, tar ikke så lang tid å pakke.
En dritt ting til med å være syk nå er at jeg ikke orker å gjøre lekser. Jeg har bare ligget på sofaen og sovet.  Og jeg skal ha independent study denne uken, noe som betyr at jeg får godkjent fravær. det er liksom som at jeg er på skolen, bare at jeg gjør alt arbeidet hjemme. Og i hawaii sa dem at vi kom til å være borte fra sol oppgang til sol nedgang, så har ikke tenkt til å ta med meg lekser dit. Og jeg har SYKT mye... Og nå har jeg bare søndagen ETTER jeg har kommet hjem, og da er jeg sikert drit sliten siden jeg flyr på nattan og slikt.. Blæææh. Kommer ikke til å bli ferdig og da får jeg 0... menmen, den tid den sorg. Nå skal jeg hvertfall kose meg en uke i selveste Hawaii, på øya Honolulu. Best at jeg er bedre i morra!

Fortalte jeg at jeg har meldt meg på hai ekspedisjon?

yes da, drar ut med en båt og blir satt i sånn bur og senket ned for å se på haiene. De skal også hive ut i mat ting, så de tilkaller haiene. Jeg er super spent. Gleder meg sikkelig :-D - Sara Foslid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits