HAWAII

da er jeg tilbake, og til tross for sykdom under hele oppholdet så hadde jeg det helt supert! 
Sol, varme, strand, surfing, svømming med haier, flotte utsiktspunkt, og den mest fantastiske gjengen! Kunne virkelig ikke spurt om noe mer, utenom å være frisk. lol. Men istedenfor å skrive en lang tekst så legger jeg helelr bare ut bilder, og skriver heller litt under de:)

Time-planen: 
super lite flyyy

På campen

ekkel skilpaddeTrapper sa du?

Hull i fjellet, ganske kult igrunn hvordan vannet spruta opp fra det :_)På Pearl Harbor

mest merkelige tre jeg har sett
 


omg, dette var sykt gøy!!!! Men ikke nok med at jeg var syk fra før av, måtte jo ble sjøsyk og kaste opp litt også....

Svenske Anna!

Luca, verdens søteste italiener!

Hai tur, ble satt ned i det buret, omriget av haier. SYKT KULT. var rundt 8 haier der og de var flere meter lange :-D Men ble jo sjøsyk her også og kastet opp igjen. wiho for flaks og god karma!

haierKlar for å bli spist opp

Skilpadde, var flere på denne stranda. Men de er freda, så er ikke lov til å ta på de.


Nordmenna på campen<3
flea marketpolynesian Culture center:
her så vi på flere show, spilte hawaii leker og lærte hula hula dans.


haha, denne kineseren og to andre ble ropt opp fra publikum, og han kunne ikke engelsk. klerer ikke forklare, men har ikke ledd så mye på leeenge. selv med forklaring 1000 ganger både muntlig og fysisk så skjønte han det ikke. hahahah. 

Mormon tempelEt sted hvor vi snokla i sånn koral ting


Folket<3

halve rommet, vi var 8 jenter på ett rom.

Campen
Vi var 40 utvekslingstudenter, og vi hadde det syykt gøy. Jeg var litt usosial sidne jeg var syk, men den siste dagen følte jeg meg ganske bra og var ganske sosial. og det var den beste dagen!! stranda, kissing rugby og bare chill. var sykt gøy og digg. Også måtte vi hjem : ( savner det allerede. selvom vi måttre stå opp kl. 6 og ikke kom i seng før kl. 00.00. sto i dusjkø, iskald dusj hvis for mange hadde dusjet før deg, bli vekket til banking på døren, sand overalt etc. DET VAR SUPERT Vil tilbake nååå. 

Btw, prøvde å surfe, men var nesten ikke bølger så funka ikke så bra. men gud det var tungt og mye vanskligere enn det ser ut som:O

- Sara

Én kommentar

07.feb.2012 kl.15:11

Hei hei Sara. Ja dette var mange fine bilder og litt av en tur.Synd med sykdomen din når du skal ut på tur men Sara er ikke sur. Det nærmer seg at vi kommer Sara Jeg gleder meg helt sykt.He,he. Mange klemmer.

Skriv en ny kommentar

hits