Tucson

I morra drar jeg til Tucson i Arizona, for å besøke vsøster. Så jeg skal ikke på skolen imorra :-D men det er en laaang biltur, over 14 timer, så gleder meg ikke helt til å sitte en heeel dag i bilen da men.. 
Og på søndag skal jeg på rodeo show, gleder meg syykt! :-D så kjører vi hjem igjen på tirsdag. Vmor og jeg hadde egentlig planlagt å kjøre opp til Grand Canyon også, siden vi var såpass nærme. Men siden jeg har kommet med på fotball laget må jeg hjem til trening og turnering som vi har neste fredag :)

GLEDER MEG TIL TUCSON!!!!!!!

Ellers så glemte jeg og fortelle om valentins gaven fra vfar til vmor. Han hadde bestilt en gruppe med gamle menn, som kom på jobben til Connie og sang gamle romantiske sanger. HOW CUTE! hehe

Ellers så har jeg bare vært på skole og trening. Har hatt kondisjonstreninger denne uken, blæææh. Ikke noe tvil om at jeg trenger det, men jeg hater det virkelig!
Har også fått et stort gangsår... Pluss at leggene mine har begynt å gjøre litt vondt igjen.. Trur det er greit med noen dager uten fotball-trening nå egentlig. 

- Sara
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits