Tucson!

Hjemme etter en fin tur til Tucson, på besøk hos vsøster! Vi kjørte tiiiidelig på fredag og kom hjem på tirsdagen. Kjørte kl. 04.00 og kom hjem kl. 19.00, så en laaang kjøretur!
På lørdagen, gikk vi en tur i fjellet. Er et "ørken" sted, så var masse kaktus der og slikt, jeg fant alle de forskjellige kaktusene veldig fasinerende. haha. Når vi kom hjem satt vi i bassenget (som var varmet opp, og var driiiit varmt), men det var deilig :-D På søndagen dro vi på rodeo show. Kjempe kult, sikkelig cowboy-stemning! Og på mandagen gikk vi også i fjellet. Eller vi gikk inn i en sånn canyon. Var kjempe fint der, men gikk selvfølgelig tom for batteri...
 


pink, pink, pink

Dette er en "wash", for om sommeren så får de brått regnskur. Regner ikke lenge, men regner sikkelig mye, så i hele byen så har de forskjellige "washer" så vannet skal renne der, og ikke ødelegge for mey for trafikken. Men vannet går som oftest i veien, så du kan ikke kjøre der, så da må du stoppe og vente til det gir seg. Også tar det ikke lange studne før det tørker vekk. haha, hørtes helt sykt ut når de fortalte om det!ehm, slange ja. HEISANN!

Takk gud, for at jeg ikke møtte på en. 
Pink Cowgirl/-s<3

Sara x2

Om onsdagen var jeg på fotball trening og basketball kamp, første play off game for gutta. var ikke så ille gøy, de vant 66-33. eh ja, sikkelig spennende altså. Men de er i hvertfall videre da :D Og idag har jeg bare vært på trening, skulle egentlig på basketball idag også, og se på jentene. men så skulle jeg være flink jente og gjøre lekser, men endte bare foran pc. Var for sliten til å gjøre noe..
Var 5 min for sen til treningen idag da, siden jeg var innom postkontoret først, også måtte jeg stå i kø 2 ganger, siden vi hadde fylt ut feil papirer først.. Og da ble hele laget straffet fordi at jeg var sen. måtte løpe. wihoo : ( 

I morra er det fotball turnering, skal spille min første kamp i Amerika. Er litt nervøs da, siden vi ikke har spilt så mye på trening! Menmen, skal oppdatere dere i morra på hvordan det går :-D Ønsk meg lykke til!

- Sara 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits