fotball, fotball & fotball

Hei dere! beklager at det tar lang tid mellom hvert innlegg, men har vært veldig opptatt. På mandag spilte vi kamp i en annen turnering. Tapte 1-0, noe som var drit irriterende, siden vi spilte superbra, og hadde ballen 80% av kampen. Hadde flere sjanser, men skårte ikke. også skårte de på sin ene av to sjanser... Så det var ganske irriterende da.. 

På tirsdag spilte vi kamp igjen, første bortekamp som vi kjørte buss til sammen. Så vi dro tidligere fra skolen, og kom hjem mellom 9 og 10. kan tru jeg var gira for å gjøre lekser.. Kampen er det ikke så mye å si om, vi ble rett og slett banka. Jeg spilte ikke i denne kampen, siden leggene mine gjorde vondt etter oppvarming, så jeg ville heller ta det rolig og heller prøve å spille på onsdagen. Men stadion vi spilte på er noe av det fineste jeg har sett!! Den var sykt fin. Fikk vite når jeg kom hjem at Oakland, Raiders bruker banen som treningsbane. (NFL lag!). 


WE ROCK!

This is how we dance in  America, the bernie! Bare at jeg begynte å le. hahaPå onsdagen spilte vi siste kamp i den andre turneringen. Og VI banka de 6-0! 5-0 til pause, og da ville ikke treneren vår at vi skulle skyte noe særlig mer. Men heller bruke kampen som en trening, øve på passninger, og holde ballen i laget. Det er en ting som er ganske bra med treneren. Ho vil at vi skal lære å spille fotball bra og riktig. Vi har flere gode og raske toppspillere, men ho vil ikke at vi bare skal skyte ballen opp til de så de kan skåre. Ho vil at vi skal spille bra fotball. Så det er jo bra :D 

Mitt fine og gode ben etter kampen. Sikkelig deilig og sove på! :-)


Ikke så ille enkelt å se, men er blå og hoven.. 

På torsdagen hadde vi vår fundraiser; jog-a-thon. Så vi har hatt en liten stund til å skafe oss sponsorer. skulle da løpe for 30 min rundt tracken. Løp 15 runder, så er ganske stolt :-D etter det var det fotball-trening og endte med 4 spurtinger over banen... Siden noen var for sen til kamp oppmøte... Kan tru jeg var sliten..

I går var det vanlig fotballtrening. Så når jeg kom hjem var jeg sykt sliten etter uka. Så lå bare i senga og så ferdig sesong 1 av Roswell, som jeg har blitt helt avhangig av! :D

Idag har vi vært og besøkt foreldrene til Arvin. Så dro vi for å finne nye fotballsko til meg, noe som skulle være utrolig vanskelig, siden fotball ikke er en stor sport her.  Nesten ingen butikker som har fotballsko, og hvis de har har de bare et lite, lite utvalg. Endte da opp med dette vakre paret:


LILLA! Håper de funker bra :-D

- Fotball Sara

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits