HOLLYWOOD

Kom meg heldigvis på bena, så dro til Hollywood! Møtte Espen på flyplassen og fløy ned til LA med han. Der ventet vi på Linnea som fløy inn litt senere. Derfra tok vi en supershuttle til hotellet. Sjåføren hadde sikkelig attitude, og var sikkelig frekk i begynnelsen. Men etter alle de andre passasjerene hadde gått av og det bare var oss igjen, ble han supersnill, og fortalte masse om tingene rundt der. 
Når vi ankom hotellet var alle de andre utvekslingstudentene der, så vi bae gikk opp med sakene våre, og dro ganske fort til stedte vi skulle spise;  chicken and waffels, en veldi merkelig kombinasjon :P Så dro vi tilbake, og bare satt inne på hotellrommet og snakket til vi ble trøtte og la oss. 

På lørdag skulle vi egentlig ta de sightsing bussene, men siden det pøs-regna fant vi ut at vi bare skulle kjøre selv. Ble ikke helt det samme, og følte ikke jeg fikk sett så mye egentlig. Men kjørte i Beverly Hills, gikk gjennom Rodeo Drive og stopped ved santa monica, så vi kunne shoppe litt. Når vi dro tilbake hadde vi litt fritid, så vi gikk ned til Downtown Hollywood. Der var stjerne gata, og shopping. Prøvde også karamellisert eple for første gang! Julia Roberts var også i nærheten, prøvde å go for å se om vi kunne se ho, men ho hadde allerede dratt. Men ble venn med DJ-en som spilte på festen hennes da. Han er også artist, og kommer til å bli kjent :-D wiho, jeg kjenner en som kommer til å bli famous!
Senere dro vi på LA Kings game (ishockey), var kjempe gøy, og vi vant 4-2 :-D

På søndagen skulle vi på Universal Studios. Dagen endte rett og slett helt annerledes enn forventet, og jeg hadde den mest skremmende  opplevelsen! Når vi ankom Universal Studios, og hadde kommet oss inn, får den ene vennen min anfall, og faller rett over på asfalten og begynte å riste, ansiktet ble helt blått og pupillene forsvant. Og der står vi 4 jenter som ikke har peiling på hva vi skal gjøre, og hva som har skjedd. Vi skriker/ hyler etter hjelp. Men INGEN kom og hjalp oss, alle bare stod og stirra eller gikk forbi. Jeg ble drit irritert, men var sykt redd og gråt som bare det. Vi får snudd han, for så ut som han  skulle knuse haka, prøvde og legge en genser under hodet hans og legge han i stabilt sideleie, men det var rett og slett umulig. Heldigvis var Linnea rask i tanke gangen og ringte til nødsnummeret. Så til slutt kom det brannmen. Vennen min hadde heldighvis våknet opp, men var ikke seg selv i det hele tatt, noe som var drit skummelt og ubehagelig. Vi fikk han inn på sykestua, men de tok han med seg videre til sykehuset. Den ene lederen tok oss med til sykehuset, så vi kunne være der med han, siden vi alle ville det, og følte IKKE for å være igjen på universal studios. Etter noen timer fikk jeg heldigvis kommet inn og sett han, og han var tilbake til seg selv igjen. Men husket ingenting av hva som hadde skjedd. De tok flere tester på han, men vet ikke hva det er ennå, men det virkes ut som epilepsi. Dette var rett og slett den skumleste og jævligste opplevelsen jeg har vært med på og sett. Var så redd. Men heldighvis så gikk alt bra. 
Vi dro tilbake og spiste på Hard Rock Café før vi dro til flyplassen og reiste hjem. 

 
- Sara

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits