Søndagen

Så var det brått søndag igjen. Hater egentlig søndager, for da går dagen til lekser og bare tenker på at nå må jeg på skole igjen i morra.. Uff. 

Når jeg våknet idag, var vforeldre klare til å gå ut på en gåtur, og hadde sikkert ventet på at jeg skulle stå opp, så vi kunne dra sammen før det ble for varmt. Våknet kl. 09.00 og det var allerede 25 grader. Vi gikk i fjellene som er rett i nærheten her for 2 timer. Etter det dro vforeldre i butikken og jeg satte meg ned med lekser. Bør egentlig gjøre mer, men er så lite motivert. Er bare sykt klar for å bli ferdig å få sommerferie! Bare 5 skoleuker igjen nå!! Gleder meg også til fotballen er ferdig nå egentlig, blir for varmt ute til å trene i, og jeg gleder meg til å komme hjem noen timer tidligere og kan få slappet av litt mer og bli fortere ferdig med lekser. Men har tre kamper denne uken, så kamp på mandag uken etter så er serien over. Men vi kommer til å komme på 2. plass trur jeg, så da kommer vi til play offs. Så det er jo gøy, men håper det begynner med engang etter serien er over!  - hilsen en sara som er klar for ferie!

2 kommentarer

23.04.2012 kl.21:10

Hei Sara, takk for sist Hadde det kjempefint hos deg.Du må hilse så mye til fam og takke så mye for alt de gjorde for oss. Så varmen er kommet nå, kom noen dager for sent men den kommer vel hit snart også. Ser du er sliten med skole og lekser men det går fort til du er ferdig og hjemme hos oss. Nyt den siste tiden Sara. Mange klemmer glad i deg.

Trude

25.04.2012 kl.16:54

Haha, skjønner at du er klar for ferie :D You are not alone! :/ :)

Skriv en ny kommentar

hits