She's trying to kill me!

Hadde hard trening (fotball) ute i 20 000 varmegrader idag. Har gått og gruet meg i flere dager til denne dagen, hadde helt vondt i magen... Var jo selvfølgelig sykt varmt idag også, så jeg kokte jo nesten over. Trur ikke det var langt ifra at jeg kunne ha svimet av. Bena og brant jo, fordi det ble så varmt + sorte sokker i tillegg. Har fått en vannblemme lignende ting på storetåa, som jeg trur rett og slett er et slags brannmerke.
Når jeg kom hjem fra skolen, måtte jeg vente litt, orket ikke engang gå i dusjen med det første. Men fikk tatt meg en kald dusj, og la meg ned i senga for å slappe av litt først..
Hard trening igjen i morra, før det blir mer ball kontroll øvelser på onsdag og da kamp på torsdag. Er rett og slett helt jævlig og trene når det er så varmt! Synes litt ekstra synd på meg selv fordi jeg ikke er vant til det heller... Jajaj, jeg ga i hvertfall alt, i hvertfall i begynnelsen av treningen når vi skulle løpe en mile(am mile, ikke norsk mil), var den 5. jenta inn! (skryteskryte) Men så var jeg vel den som var mest dø på slutten av hele treningen også. haha. Jaja, jeg overlevde, og satser på at jeg overlever morgendagen også!  sliten sa du?

- sara

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits